lørdag den 25. juli 2009

Sol over Gudhjem. Et nyt smykke, 3

Sol over Gudhjem er vist nok navnet på en Bornholmsk ret med røgede sild.

Det har også været hvad vi i de senere dage har iagttaget fra diverse restauranter med helt fantastiske udsigter over havet i omtalte by.

Og ikke mindst har det lille cirkelformede guldsmykke, som jeg har pålagt min kvinde at bære i sin intimpiercing, funklet som en lille sol over Gudhjem der har tittet frem mellem hendes ben - dels når vi har været alene ved stranden og i det hus vi har beboet, og dels når hun i sine korte sommerkjoler ved en ubetænksomhed har flashed for meget af indersiden af sine lår.

Min kvinde er stadig lidt irriteret over smykket og vil gerne at dets kæde bliver forkortet så det ikke hænger så lagt ned mellem benene når hun går; men er samtidig stolt over sit smykke og glæder sig til, at jeg beder hende om at vise det frem for det par vi for øjeblikket skiver med og ser frem til forhåbentlig at skulle møde.

Vi er nu hjemme og er taget videre i sommerhus med havet indenfor 100 meters afstand og udsigt til badning fra en dejlig lang sandstrand.

2 kommentarer:

  1. Lyder som om I har en rigtig dejlig ferie sammen.

    Hilsen
    Black Matrixx

    SvarSlet
  2. Kære BM

    Ja det er skønt at feriere med badning, dyrke afslappet sex, dasen, rejsen rundt i landet - og i særdeleshed at få ladet batterierne op inden arbejdet snart kalder.

    Og ikke mindst har ferien været god i forhold til at få talt os længere ind mod kernen i vores fælles seksualitet - og der fremstår efterhånden en stadig større erkendelse af vores behov og lyster som fint komplementerer hinanden. Alt sammen fine erkendelser vi vil bruge i forbindelse med de kommende samtaler med vores valgte coach. Så det tegner til at blive en fortsat god tid.

    d.b.h.

    Oscar

    SvarSlet